X

Toimitusehdot, maksutavat ja tilaus

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot koskevat eBook+-verkkokaupan kautta tilattujen sähköisten tuotteiden toimituksia. Käyttöoikeus ostamaasi teokseen astuu voimaan välittömästi maksusuorituksen jälkeen.

Maksutavat

Maksutavan valitset siinä vaiheessa, kun olet lisännyt ostoskoriin haluamasi tuotteet ja siirryt antamaan laskutustietojasi.

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Yritykset voivat valita maksutavaksi tai korttilaskun ja perinteisen laskun.

Maksut Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankkimaksut

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Milloin saan käyttöoikeuden tilaamiini sähköisiin tuotteisiin?

Tilaamasi sähköiset tuotteet ovat käytössänne Kirjahyllysi-sivulta maksun suorittamisen jälkeen. Laskulla maksettaessa käyttöoikeus astuu voimaan tilauksen yhteydessä.

Rekisteröityminen

Tilaaminen verkkokaupasta edellyttää rekisteröitymisen verkkokaupan käyttäjäksi. Rekisteröityneenä käyttäjänä sinun ei tarvitse jatkossa täyttää tietojasi, vaan järjestelmä muistaa ne. Kirjautuneena käyttäjänä näet sähköiset tuotteet Kirjahyllysi-sivulta. Antamasi sähköpostiosoite toimii käyttäjätunnuksena ja saamasi salasanan voit muuttaa haluamaksesi Omat tiedot -sivulla.

Sähköisen tuotteen tilaaminen

Ostamasi sähköiset tuotteet löydät Kirjahyllysi-sivulta. Kirjahyllysi-linkki löytyy kirjautumisen jälkeen sivun oikeasta yläreunasta. Tilaamasi sähköiset tuotteet ovat käytössäsi Kirjahyllysi-sivulta maksun suorittamisen jälkeen.

Yksityinen henkilö ei valitettavasti voi toistaiseksi maksaa sähköisiä tuotteita laskulla. Ongelmatilanteissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.