X
Etusivu Kaikki julkaisut / Miten määritän markkinoinnin hyödyt

Miten määritän markkinoinnin hyödyt

15,90 €
Hinnan tarkenne 1 kk

Julkaisija eRope Tuotenumero 1020

Usein on sanottu, että markkinoinoija ei osaa laskea, eikä laskentaihminen ymmärrä markkinoinnista juuri mitään, eikä laskentatoimi edes palvele markkinoinnin päätöksentekoa. Tätä problematiikkaa pyritään poistamaan tällä teoksella.

Miten määritän markkinoinnin hyödyt –kirja esittelee käytännöllisellä otteella yhdessä paketissa erilaiset markkinoinnin tulosmittarit ja opastaa, kuinka niistä rakennetaan toimiva markkinoinnin tuloksellisuutta seuraava mittaristo. Kirjassa yhdistetään laskentatoimi ja markkinointimaailma toisiinsa ymmärrettävällä tavalla.

Kirjassa käytetään todennäköisyyslaskentaa päätöksenteon apuna sekä esitetään markkinoinnin mittaustaulu markkinointitoimien tuloksellisuuden mittausjärjestelmänä. Kirja esittelee myös merkittävän markkinoinnissa onnistumisen yhteenvedon. Sitä kutsutaan markkinointitilinpäätökseksi. Siihen sisältyvät mm. markkinoinnin tuloslaskelma ja tase. Ne osoittavat yrityksen arvon markkinoilla ja tehtyjen markkinointitoimien tuloksellisuuden. Nämä ovat merkittäviä niin markkinoijalle osoittamaan oman toimintansa onnistuneisuuden kuin yrityksen johdollekin tämän seuraamiseksi. Nämä työkalut ovat myös merkittäviä mikäli yritystoimintaa meinataan myydä tai ostaa, koska ne osoittavat yrityksen arvoa markkinoilla.

Kirjan avulla selvität yrityksesi markkinointipääoman, jota ei näe suoraan yrityksen ulkoisen laskennan raporteista. Kirja painottaa kaikessa markkinoinnissa maksimaalisen hyödyn ajattelua. Mitä mittaat, sitä voit johtaa – on kirjan kantava teema. Tämä teos on markkinoinnin tuloksellisuuteen liittyvän laskentajärjestelmän esittämistä ja soveltamista niin, että yritys saa markkinoinnin operatiivisen toiminnan analysointiin ja kehittämiseen toimivat työkalut.

Siirry eRope –kirjalataamoon

Miten määritän markkinoinnin hyödyt