X
Etusivu Kaikki julkaisut / Onnistu myynnissä

Onnistu myynnissä

9,80 €
Hinnan tarkenne 1 kk

Julkaisija eRope Tuotenumero 1002

Onnistu myynnissä käsittelee myyntiä sitä kautta, kuinka eri keinoin myyntiä voidaan aikaansaada. Kirja sisältää eri myyntimuodot aina edustajamyynnistä puhelinmyyntiin ja toimipaikkamyyntiin asti. Kirjan sisällön keskeistä osaa ovat myös myynnin pohjustustoimet kuten suoramainonta, kirjeviestintä, sähköpostin käyttö ja puhelinmyynnin pohjustaminen.

Koska myyntiä ei voi käsitellä ilman henkilökohtaista myyntityötä myös se on käyty läpi. Kirjassa käydään läpi niin myynnin valmisteluvaiheet, toteuttaminen, tarjousvaihe, kaupan päättäminen kuin jälkihoitokin. Myös se millainen on hyvä myyjä ja myynnin tuloskyvyn muodostajat on kirjassa esitetty.

Myynnin organisointi ja johtaminen on oleellinen osa myynnin tuloksellista toteutusta. Siihen sisältyy niin myynnin suunnittelu kuin myyjien motivointi ja seurantakin. Ilman näitä myynti ei parhaalla tavalla toteudu vaikka olisi kuinka hyvät myyjät myymässä.

Kirja on käytännönläheinen ja selkeästi tekemistä ja toimintaa ohjeistava, jossa myynnin menestyksellisen tekemisen avaimet on käyty läpi tavoitteena onnistuminen myynnissä.

Siirry eRope –kirjalataamoon

Onnistu myynnissä